Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü gelin görmek

Rüyada bir sürü gelin görmek

Rüyada bir sürü gelin görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, çocuk sahibi olacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına işarettir.

Rüyada bir sürü gelin gördüyseniz:

  • En doğru şartları oluşturabileceğiniz zamanı bulmanızda fayda var.

Rüyada bir sürü gelin görmek çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada bir sürü gelin ve damat görmek kısa süre içinde işten çıkılacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine yorulur.

Rüyada bir sürü gelin damat görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sığır sürüsü otlatmak maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü terlik görmek kötü günler yaşanacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına inanılır.

Rüyada keçi sürüsü otlatmak işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, masraflarının azalacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünde bir sürü ay görmek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına rivayet eder.

Rüyada bir sürü sebze görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments