Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinle tartışmak

Rüyada gelinle tartışmak

Rüyada gelinle tartışmak yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, işlerin günden güne daha da artacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada gelinle tartışmak gördüyseniz:

  • Ciddi konuşmalar bazı ilişkilerin kuvvetlenmesini sağlayabilir.

Rüyada geliniyle tartışmak her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinle tartışmak kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, düşmanından kurtulmaya, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkekle tartışmak o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, yüksek mertebeye geleceğine işarettir.

Rüyada biriyle telefonda tartışmak üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, hayırlı bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada tartışmak kavga etmek işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına yorulur.

Rüyada telefonda tartışmak kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği biriyle tartışmak başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tanıdığı biriyle tartışmak hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, kolaylık elde edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments