Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinin gelin olduğunu görmek

Rüyada kendinin gelin olduğunu görmek

Rüyada kendinin gelin olduğunu görmek kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, konfor içinde yaşayacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada kendinin gelin olduğunu gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığı getiren karşı cins ilişkilerine eğilimlisiniz.

Rüyada yüzü kapalı gelin görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına yorulur.

Rüyada gelinine tokat atmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, atılan adımların boşa çıkacağına inanılır.

Rüyada geline küpe takmak hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına delalet eder.

Rüyada komşunun gelinini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada geline takı takmak hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada gelinle oynamak sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına delalet eder.

Rüyada evli kadının gelin olduğunu görmek istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, işe ve aşa kavuşacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinin oynadığını görmek içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, hayırlı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments