Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin gelin olduğunu görmek

Rüyada bir kişinin gelin olduğunu görmek

Rüyada bir kişinin gelin olduğunu görmek ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kişinin gelin olduğunu gördüyseniz:

  • olay size mutluluk verebilir.

Rüyada bir kişinin gelin olduğunu görmek o işi canlandıracağına, fırsatların heba edileceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına işarettir.

Rüyada mutlu gelin görmek işlerin düzene gireceğine, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine inanılır.

Rüyada gelin ayakkabısının altına isim yazmak sıkıntıların sona ereceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada başına gelin tacı takmak tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğünde geline altın takmak sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına alamet eder.

Rüyada altın bilezikli gelin görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada gelin alayı görmek masabaşı bir işe girileceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli birinin gelin olduğunu görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments