Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinini sevmek

Rüyada gelinini sevmek

Rüyada gelinini sevmek zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine işarettir.

Rüyada gelinini sevmek gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde belli bir haraketlenme olması olasıdır.

Rüyada gelinini sevmek dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine delalettir.

Rüyada sevdiğini gelin görmek korkularından kurtulacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine alamet eder.

Rüyada tanıdık birini gelin görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine alamet eder.

Rüyada komşunun kızını gelin görmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına inanılır.

Rüyada namaz kılan gelin görmek sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına yorulur.

Rüyada birkaç gelin görmek konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, rahat ve huzurlu olunacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına alamet eder.

Rüyada gelin evine gitmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelin alması görmek zarara uğrayacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments