Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin ve bebek görmek

Rüyada gelin ve bebek görmek

Rüyada gelin ve bebek görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, keyfin bozulacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, çok hayırlı şeylere işarettir.

Rüyada gelin ve bebek gördüyseniz:

  • Seçme şansınız yoksa, diğer alternatifler oluşana kadar beklemeniz gerekebilir.

Rüyada gelinin kucağında bebek görmek zenginliğe kavuşacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada oyuncak gelin bebek görmek hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelin bebek görmek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelin ve bebek görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada siyah saçlı gelin görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına yorulur.

Rüyada gelinini sevmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına delalettir.

Rüyada yeni gelin görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada gelinimi görmek toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments