Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini ezmek

Rüyada birini ezmek

Rüyada birini ezmek güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya, ticarette yol katedeceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, elde edilecek menfaatlere, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada birini ezmek gördüyseniz:

  • Kulaktan duyma bilgilere itibar etmenizin veya olaylara olumsuz bakmanızın negatif sonuçları olabilir.

Rüyada fareyi ezdiğini görmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına tabir olunur.

Rüyada kına ezmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine işarettir.

Rüyada incir ezmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpek ezdiğini görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, mutlulukların yarım kalacağına inanılır.

Rüyada yılan ezmek rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kediyi arabayla ezmek daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarımsak ezmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabayla köpek ezmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments