Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kına ezmek

Rüyada kına ezmek

Rüyada kına ezmek sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, rakiplerin başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kına ezmek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden gelebilecek bazı haberler canınızı sıkabilir.

Rüyada kına ezmek eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, yaşamını kolaylaştıracağına delalet eder.

Rüyada arabayla birilerini ezmek karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kötü günlerinin biteceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada insan başı ezmek elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına delalet eder.

Rüyada birinin başını ezmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına işarettir.

Rüyada kuran ezmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine rivayet eder.

Rüyada arabayla adam ezmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın ezmek faydalı şeyler yapacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine inanılır.

Rüyada arabayla köpek ezdiğini görmek ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments