Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarımsak ezmek

Rüyada sarımsak ezmek

Rüyada sarımsak ezmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, torunlarına dahi yeteceğine işaret eder.

Rüyada sarımsak ezmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız şeyler üzerinde sizden yaşça küçük veya büyük kişilerin ya da çocuklarınızın etkisi olabilir.

Rüyada sarımsak ezmek terfi alamayacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarımsak ezdiğini görmek helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tatlı sarımsak yemek yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada sarımsak suyu görmek merdiven atlayacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarımsak ekmek yemek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, hedeflerine yaklaşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine delalet eder.

Rüyada sarımsak kabuğu görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine inanılır.

Rüyada sarımsak satmak işle ilgili inzivaya çekileceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarımsak koktuğunu görmek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments