Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişini eliyle çekmek

Rüyada dişini eliyle çekmek

Rüyada dişini eliyle çekmek gücünün, kudretinin yerine geleceğine, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına yorulur.

Rüyada dişini eliyle çekmek gördüyseniz:

  • Yeni şeylerden ya da alış veriş gibi şeylerden uzak durmalısınız.

Rüyada kendi eliyle dişini çekmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, maddi konuda zayıflayacağına işarettir.

Rüyada dişini eliyle çekmek kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada eliyle diş çekmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına delalet eder.

Rüyada dişlerini eliyle çekmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada dişini eliyle çıkarmak iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada dişi eliyle çıkarmak neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eliyle dişini çıkarmak hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, kendi patronu olacağına yorulur.

Rüyada eliyle büyük balık yakalamak işlerinin çok iyi gideceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments