Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eliyle cam kırmak

Rüyada eliyle cam kırmak

Rüyada eliyle cam kırmak sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada eliyle cam kırmak gördüyseniz:

  • Farkında olmadığınız bazı sinir gerilimlerine sahipsiniz.

Rüyada eliyle cam kırmak kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eliyle yemek yedirmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına işaret eder.

Rüyada dişi eliyle çıkarmak yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine delalettir.

Rüyada birini eliyle dövmek verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine tabir olunur.

Rüyada dişini eliyle çıkarmak para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada yılanı eliyle öldürmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada eliyle büyük balık yakalamak sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, kişinin afiyette olacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eliyle hamur açmak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments