Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diri diri birini gömmek

Rüyada diri diri birini gömmek

Rüyada diri diri birini gömmek geçim sıkıntısına düşüleceğine, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada diri diri birini gömmek gördüyseniz:

  • Dedikodular doğru seçimler yapmanızı engelleyebilir.

Rüyada kendini diri diri gömmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, malından ve parasından kaybedeceğine delalettir.

Rüyada diri diri birini gömmek kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada birini diri diri mezara gömmek keyif ve neşe içinde yaşayacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü diri gömmek kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada kardeşini diri diri gömmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada diriyi gömmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini diri diri gömmek işlerinin gelişme göstereceğine, kişinin malını kaybedebileceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada insanı diri diri gömmek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments