Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diri adam gömmek

Rüyada diri adam gömmek

Rüyada diri adam gömmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, şifa göreceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, sağlığın bozulacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada diri adam gömmek gördüyseniz:

  • Tecrübeli ya da sizinle aynı yönlü düşünen kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada diri adam gömmek kaza ve belaların çıkmayacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine yorulur.

Rüyada birini diri diri gömmek sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına işarettir.

Rüyada kardeşini diri diri gömmek kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına yorulur.

Rüyada diri diri birini gömmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, makamının sarsılmayacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir insanı diri diri gömmek aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu diri diri gömmek çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına işaret eder.

Rüyada diri insan gömmek elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, çok başarılı olunacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına inanılır.

Rüyada diri gömmek işlerin bozulacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments