Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini devamlı görmek

Rüyada birini devamlı görmek

Rüyada birini devamlı görmek dertlerinin bitip huzura ereceğine, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, yönlendireceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına işarettir.

Rüyada birini devamlı gördüyseniz:

  • Hoşnutsuz kişiler veya her konuda suçu başkalarına atmak isteyenler rahatsız edici bir atmosfere neden olabilir.

Rüyada devamlı aynı kişiyi görmek güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, büyük miktarda para kazanacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada devamlı fare görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına delalettir.

Rüyada devamlı eski sevgili görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada devamlı eski sevgiliyi görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kazancının daha da artacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada devamlı su görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada birini devamlı görmek ailesini utandırmayacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına alamet eder.

Rüyada devamsızlık görmek gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada devamlı deniz görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments