Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devamsızlık görmek

Rüyada devamsızlık görmek

Rüyada devamsızlık görmek engellerin aşılacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, kolaylık sağlayacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına delalettir.

Rüyada devamsızlık gördüyseniz:

  • Borç alacak meselelerinde beklediğiniz desteğin gelmesi zaman alabilir.

Rüyada ölen birini devamlı görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada devamlı yılan görmek sıhhat ve huzur bulacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada devamlı eski sevgiliyi görmek böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine yorulur.

Rüyada devamlı köpek görmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine tabir olunur.

Rüyada devamlı tuvalete gitmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına işaret eder.

Rüyada devamlı yemek yemek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada devamlı fare görmek sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada devamlı koşmak hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, düzeninin sarsılacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments