Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devamlı su görmek

Rüyada devamlı su görmek

Rüyada devamlı su görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, yoksul için zenginliğe, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına rivayet eder.

Rüyada devamlı su gördüyseniz:

  • Fiziksel veya duygusal sağlığınıza iyi gelecek değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada devamlı su görmek hasret ve özlem gidereceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine inanılır.

Rüyada devamlı su içmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine delalettir.

Rüyada devamlı ev görmek makam edineceğine, itibar kazanacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına işarettir.

Rüyada devamsızlık görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, ağız tadının da kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birini devamlı görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada devamlı ağlamak sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Rüyada devamsızlık yapmak kazancını doğru şekilde kullanacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada devamlı uyumak fakir fukaranın karnının doyurulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments