Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devamlı aynı kişiyi görmek

Rüyada devamlı aynı kişiyi görmek

Rüyada devamlı aynı kişiyi görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, çok zor durumlara düşeceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına işaret eder.

Rüyada devamlı aynı kişiyi gördüyseniz:

  • Yenilik yapmak istiyorsanız biraz bekleyin.

Rüyada devamlı aynı kişiyi görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, afiyette giden düzeninden olacağına işarettir.

Rüyada devamlı aynı insanı görmek tartışmalar yaşanacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, kazancında artış olacağına delalet eder.

Rüyada devamlı aynı yeri görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine işaret etmektedir.

Rüyada devamlı kabus görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, kimseye borçlanmayacağına tabir olunur.

Rüyada devamlı ağlamak yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devamlı eski sevgili görmek bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına tabir olunur.

Rüyada devamlı uyumak güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, sırların ortaya çıkmasına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada devamlı bebek görmek hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments