Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini damatlıkla görmek

Rüyada birini damatlıkla görmek

Rüyada birini damatlıkla görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada birini damatlıkla gördüyseniz:

  • Borç alacak meseleleri veya duygusal bazı durumlara karışmanız iyi bir arkadaşlığınızın bozulmasına neden olabilir.

Rüyada damadı olduğunu görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, stresten uzaklaşılacağına, ortalığın karışacağına tabir olunur.

Rüyada kendini gelin eşini damat görmek hayatın keyifli bir hale geleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine rivayet eder.

Rüyada damatlık almak kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada damatlık elbise giymek çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamı damatlıkla görmek çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, kucaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada damatsız düğün görmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada damadı beklemek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada damatlık görmek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments