Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damatlık görmek

Rüyada damatlık görmek

Rüyada damatlık görmek kişinin kazancının çoğalacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine inanılır.

Rüyada damatlık gördüyseniz:

  • Ard niyetleri görmeye gayret edin.

Rüyada gelinlik giymek ve damadı görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına inanılır.

Rüyada damadıyla evlenmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, mal kayıpları da yaşayacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine işarettir.

Rüyada birinin damat olduğunu görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada damatlık giyen görmek sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine yorulur.

Rüyada abiyi damat görmek çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada damatlık aldığını görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada damadı beklemek işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine tabir olunur.

Rüyada damatsız gelinlik giymek şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments