Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini can çekişirken görmek

Rüyada birini can çekişirken görmek

Rüyada birini can çekişirken görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada birini can çekişirken gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada atın can çekiştiğini görmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına işarettir.

Rüyada can çekişen bebek görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Rüyada bir kişinin can çekiştiğini görmek işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bazı ortaklıklar kuracağına inanılır.

Rüyada bir insanın can çekiştiğini görmek daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada birini can çekişirken görmek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada can çekiştirmek dileklerinin de kabul olacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına delalettir.

Rüyada yakınının can çekiştiğini görmek üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, kızgınlıkların geçeceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada anneyi can çekişirken görmek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, çok büyük borçlar alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments