Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın can çekiştiğini görmek

Rüyada atın can çekiştiğini görmek

Rüyada atın can çekiştiğini görmek rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, şifa bulacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, birçok iş teklifi alınacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına delalettir.

Rüyada atın can çekiştiğini gördüyseniz:

  • Pişmanlığın hiçbir faydası yok, önünüze bakmalısınız.

Rüyada can çekişen at görmek onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, saygınlığının artacağına alamet eder.

Rüyada atın can çekiştiğini görmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine işarettir.

Rüyada başkasını can çekişirken görmek daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada anneyi can çekişirken görmek eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, yeni bir ortama girileceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine yorulur.

Rüyada annenin can çekiştiğini görmek geriye doğru gideceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada can çekişen bebek görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanın can çekiştiğini görmek zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada annesinin can çekiştiğini görmek sakin ve huzurlu günler geçireceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments