Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınının can çekiştiğini görmek

Rüyada yakınının can çekiştiğini görmek

Rüyada yakınının can çekiştiğini görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine delalettir.

Rüyada yakınının can çekiştiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere sözler verebilirsiniz.

Rüyada yakınının can çekiştiğini görmek ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada anneyi can çekişirken görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına delalet eder.

Rüyada kedinin can çekiştiğini görmek geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada can çekişen erkek görmek bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birini can çekişirken görmek huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, kazancının çok daha fazla olacağına, sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada can çekiştirmek alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada can çekişen fare görmek kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine yorulur.

Rüyada can çekişerek öldüğünü görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments