Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini beklemek

Rüyada birini beklemek

Rüyada birini beklemek huzurlu günlerin uzaklaşacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini beklemek gördüyseniz:

  • Her alanda bilginizi arttırmaya çalışmalısınız.

Rüyada uçak beklemek aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyameti beklemek rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, küslerin barışacağına işaret eder.

Rüyada mesaj beklemek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına yorulur.

Rüyada sevgili beklemek verimin ve bereketin geleceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, sorunların çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada hastane önünde beklemek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada birilerini beklemek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, kudreti ve cesareti bulacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine delalet etmektedir.

Rüyada idamı beklemek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sofrada yemek beklemek herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments