Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idamı beklemek

Rüyada idamı beklemek

Rüyada idamı beklemek kafasının rahat edeceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, terfi alamayacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına alamet eder.

Rüyada idamı beklemek gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla biraraya gelmeniz veya bir süredir bulunmadığınız yerlerde bulunmanız eski bir fikri canlandırmanızı sağlayabilir.

Rüyada idamı beklemek birçok dedikoduya maruz kalacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada birinin idamını görmek maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada idamdan kurtulmak saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada idamlık görmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada idama mahkum edilmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, Allah yolunda ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada birini idamdan kurtarmak geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada idama gitmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin idama gittiğini görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments