Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçak beklemek

Rüyada uçak beklemek

Rüyada uçak beklemek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, yokluğun biteceğine, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine yorulur.

Rüyada uçak beklemek gördüyseniz:

  • Özet olarak çevrenizde olmasını istediğiniz birisi uzun bir zaman için hayatınızdan çekilebilir.

Rüyada uçak beklediğini görmek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına işaret eder.

Rüyada uçak beklemek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine yorulur.

Rüyada havaalanında uçak beklemek kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, işlerin artacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıyamet kopmasını beklemek yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada gelinlikle beklemek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine alamet eder.

Rüyada beklediğin birinin geldiğini görmek kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına tabir olunur.

Rüyada ambulans beklemek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına işarettir.

Rüyada birinin yolunu beklemek hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, daha pozitif biri olacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments