Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hareket yapmak

Rüyada hareket yapmak

Rüyada hareket yapmak çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, eşit davranılacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hareket yapmak gördüyseniz:

  • Biraz daha dengeli olmaya çalışın.

Rüyada akrobatik hareketler yapmak parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, alkış alacağına işaret eder.

Rüyada hareket yapmak sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işarettir.

Rüyada hareketli müzik dinlemek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına delalet eder.

Rüyada cisimleri hareket ettirmek kendisini işine veremeyeceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada cisimleri hareket ettirdiğini görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine tabir olunur.

Rüyada el hareketi görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin hareket ettiğini görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına delalettir.

Rüyada cisimlerin hareket ettiğini görmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments