Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini balkondan düşerken görmek

Rüyada birini balkondan düşerken görmek

Rüyada birini balkondan düşerken görmek şansının hep açık olacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, sorunlarının yakında biteceğine, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada birini balkondan düşerken gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınıza yardım edebilir veya inandığınız amaçlar için aktivitelere katılımda bulunabilirsiniz.

Rüyada bebeğin balkondan düştüğünü görmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan bebek düştüğünü görmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına delalet eder.

Rüyada balkondan düşen bebeği tutmak planların istediği gibi gitmeyeceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, şöhret ve itibar kazanacağına yorulur.

Rüyada balkondan düşen çoçuk görmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, fakirlerin zenginleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kişinin balkondan düştüğünü görmek ailesini utandırmayacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada balkondan düşen birini kurtarmak makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkondan düşerken tutunmak sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına alamet eder.

Rüyada balkondan düştüğünü görmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, attığı adımların boşa çıkacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments