Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini aydınlık görmek

Rüyada birini aydınlık görmek

Rüyada birini aydınlık görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına delalettir.

Rüyada birini aydınlık gördüyseniz:

  • Sonu ne olursa olsun, her anlamda risk almaya hazır görünüyorsunuz.

Rüyada aydınlık yolda yürümek bekarsa evleneceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada aydınlık mutfak görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada aydın görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada aydınlık ferah ev görmek iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü halinden eser kalmayacağına delalettir.

Rüyada aydınlık ışık görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına alamet eder.

Rüyada birini aydınlık görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, dertlerine derman arayacağına rivayet eder.

Rüyada güneşin aydınlığını görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada aydınlatma görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments