Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aydınlatma görmek

Rüyada aydınlatma görmek

Rüyada aydınlatma görmek mevkie edineceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada aydınlatma gördüyseniz:

  • Ara yol arayışı sıkıntı yaratabilir.

Rüyada emre aydını görmek manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine alamet eder.

Rüyada sabah aydınlığı görmek gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada aydınlık gökyüzü görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına rivayet eder.

Rüyada evi aydınlık görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlıktan aydınlığa yürümek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına inanılır.

Rüyada geceyi aydınlık görmek işlerinin çok yolunda gideceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, şansının geri döneceğine inanılır.

Rüyada aydınlıktan karanlığa girmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, refah içinde olacağına, düşmanlarını kaybetmeye delalet eder.

Rüyada aydın görmek sıkıntıların artacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments