Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aydınlık yolda yürümek

Rüyada aydınlık yolda yürümek

Rüyada aydınlık yolda yürümek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, sermaye elde edeceğine, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına işaret eder.

Rüyada aydınlık yolda yürümek gördüyseniz:

  • İşinizi, fiziksel durumunuzu veya ticari alışverişlerinizi ilgilendiren konularda alışılmışın dışında yaratıcı fikirler geliştirmeniz gerekiyor.

Rüyada aydınlık yolda yürümek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık yoldan aydınlık yola çıkmak kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıktan aydınlığa yürümek sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada aydınlıktan karanlığa geçmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havayı aydınlık görmek eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, bereketin ve karın artacağına işarettir.

Rüyada aydınlık gökyüzü görmek kişinin çocuk hasreti çekeceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada aydınlık ev görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin içini aydınlık görmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments