Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aydın görmek

Rüyada aydın görmek

Rüyada aydın görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, görmediği yerlere gideceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada aydın gördüyseniz:

  • Hayal kırıklıklarının, tartışmaların ya da kayıpların önüne geçmek için hızla yapılması gereken değişiklikler veya uyarlamalar olabilir.

Rüyada aydınlık gökyüzü görmek rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, fikirlerinin can bulacağına delalet eder.

Rüyada aydınlık ev görmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine işarettir.

Rüyada göz aydını almak üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada emre aydını görmek sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine delalet eder.

Rüyada aydın görmek sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıktan aydınlığa çıkmak hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine inanılır.

Rüyada günün aydınlandığını görmek işinde herkesten bir adım önde olacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, evlerine dünürcü geleceğine yorulur.

Rüyada aydınlık mağara görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments