Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini ameliyat olurken görmek

Rüyada kendini ameliyat olurken görmek

Rüyada kendini ameliyat olurken görmek kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini ameliyat olurken gördüyseniz:

  • pazarlık aşamasında olabilirsiniz.

Rüyada anneyi ameliyat olurken görmek arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına delalettir.

Rüyada ameliyat olurken görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine işaret eder.

Rüyada eşini ameliyat olurken görmek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini ameliyat olurken görmek her açıdan farklılıklar olacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada birini ameliyat olurken görmek deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına alamet eder.

Rüyada oğlunu sünnet olurken görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada deprem olurken görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına inanılır.

Rüyada deprem olurken dua etmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments