Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada traş olurken görmek

Rüyada traş olurken görmek

Rüyada traş olurken görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına işarettir.

Rüyada traş olurken gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma ya da gerçekliği net olmayan bilgilere göre hareket etmemelisiniz.

Rüyada sınav olurken görmek yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini sünnet olurken görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, mesleki anlamda geriye düşüleceğine inanılır.

Rüyada deprem olurken görmek hastalıklarının iyileşeceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunu sünnet olurken görmek malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşini sakal traşı olurken görmek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, parasız kalmaya, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sakal traş olurken yüzünü kesmek iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada kendini traş olurken görmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, yüksek tahsil yapacağına, ekmeğinin de artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü traş olurken görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments