Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi traş olurken görmek

Rüyada sevgiliyi traş olurken görmek

Rüyada sevgiliyi traş olurken görmek rüya sahibinin fakirleşeceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, helal kazanca sahip olunacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, makam ve rütbe edineceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyi traş olurken gördüyseniz:

  • Ortaklık veya evlilik kararlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada sevgiliyi traş olurken görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini traş olurken görmek işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine inanılır.

Rüyada deprem olurken dua etmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini sünnet olurken görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine alamet eder.

Rüyada sakal traş olurken yüzünü kesmek sevinçten adeta havalara uçacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına delalettir.

Rüyada deprem olurken görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine işaret eder.

Rüyada eşini sünnet olurken görmek mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kendini ameliyat olurken görmek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, kazancın gittikçe azalacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments