Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ameliyat olurken görmek

Rüyada ameliyat olurken görmek

Rüyada ameliyat olurken görmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine alamet eder.

Rüyada ameliyat olurken gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişilerin soruşturup, ona göre karar vermelisiniz.

Rüyada kendini ameliyat olurken görmek hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada ameliyat olurken görmek önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada birini ameliyat olurken görmek çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine yorulur.

Rüyada eşini ameliyat olurken görmek yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, hayırlı işler yapacağına, evlatlarının hayırlı olacağına inanılır.

Rüyada anneyi ameliyat olurken görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına işarettir.

Rüyada sınav olurken kopya çekmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini sakal traşı olurken görmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, ömür boyu başarılı olacağına delalettir.

Rüyada deprem olurken salavat getirmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments