Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adet olmuş kadın görmek

Rüyada adet olmuş kadın görmek

Rüyada adet olmuş kadın görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, işlerinin tutacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine tabir olunur.

Rüyada adet olmuş kadın gördüyseniz:

  • Pratik planlar yapmalısınız.

Rüyada adet olmuş kadın görmek sevdiği kişileri de yanına alacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadının adet olduğunu görmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına delalet eder.

Rüyada kadının adet kanı görmek ticaretin önünün açılacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadını adetli görmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada bir arkadaşının adet olduğunu görmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin adet kanını görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada adet kanının elbiseye bulaştığını görmek yorgun ve gergin günler geçireceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını adetli görmek işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments