Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine yetişememek

Rüyada birine yetişememek

Rüyada birine yetişememek kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada birine yetişememek gördüyseniz:

  • Kendinizi ön plana alın.

Rüyada bi yere yetişememek nasibin bollaşacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada sınava girip yetiştirememek ticarette zarar edeceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vapura yetişememek daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına işaret eder.

Rüyada yemek yetiştirememek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, kariyerinde atılım yapacağına inanılır.

Rüyada salatalık yetiştirmek hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına yorulur.

Rüyada kendi nikahına yetişememek işlerin büyük başarılar getireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada işi yetiştirememek küskünlüklerin oluşacağına, daha isabetli kararlar alacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada randevuya yetişememek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments