Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bi yere yetişememek

Rüyada bi yere yetişememek

Rüyada bi yere yetişememek insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, yeni bir işe gireceğine, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada bi yere yetişememek gördüyseniz:

  • Riskli maceralardan kaçınmalısınız.

Rüyada bi yere yetişememek dertlerin sonlanacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine inanılır.

Rüyada bir yere yetişmeye çalıştığını görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, ticarette yol katedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gideceği yere yetişememek esenliği bulacağına, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına yorulur.

Rüyada bir yere yetişememek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada bir yere yetiştiğini görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, çok farklı bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada bir yerlere yetişmeye çalışmak verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada bi yere yetişmeye çalışmak özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada bir yere yetişemediğini görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments