Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi nikahına yetişememek

Rüyada kendi nikahına yetişememek

Rüyada kendi nikahına yetişememek borçluysa borcunu ödeyeceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Rüyada kendi nikahına yetişememek gördüyseniz:

  • Yeni bir takım ortklıklara girebillir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada nikaha yetişememek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada kendi nikahına yetişememek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada sabah namazına yetişememek çevresinin güzel insanlarla dolacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil biber yetiştirmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına yorulur.

Rüyada geç kalmak yetişememek kötü yollara gireceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yere yetişmeye çalıştığını görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına alamet eder.

Rüyada koşmak yetişmeye çalışmak parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada camiye yetişememek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments