Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vapura yetişememek

Rüyada vapura yetişememek

Rüyada vapura yetişememek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, diplomalı kimse olacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada vapura yetişememek gördüyseniz:

  • Odaklanmanız şart gibi duruyor.

Rüyada vapura yetişememek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına yorulur.

Rüyada denizden vapurla geçmek başın borçlularla belaya gireceğine, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine inanılır.

Rüyada vapur kaçırmak kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada deniz ve vapur görmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, bolluk ve berekete kavuşacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına yorulur.

Rüyada vapurda gezmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, anne baba duası alacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine işaret eder.

Rüyada vapurdan inmek endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine delalettir.

Rüyada araba vapuru görmek mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vapur kazası görmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, büyük kazanç sağlanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments