Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemek yetiştirememek

Rüyada yemek yetiştirememek

Rüyada yemek yetiştirememek herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kötü ve zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yemek yetiştirememek gördüyseniz:

  • Hayatınızda belli konular sonuçlanabilir veya sonlanabilir.

Rüyada yemek yetiştirememek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada sebze yetiştirdiğini görmek yeni çalışmalara girişileceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bi yere yetişmeye çalışmak insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine işarettir.

Rüyada bir yere yetişemediğini görmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yetişmiş ekin görmek daha zengin hale geleceğine, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına yorulur.

Rüyada maydanoz yetiştirmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçağa yetişemediğini görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine delalettir.

Rüyada işleri yetiştirememek ipliklerini pazara çıkaracağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments