Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada randevuya yetişememek

Rüyada randevuya yetişememek

Rüyada randevuya yetişememek tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada randevuya yetişememek gördüyseniz:

  • İstikrarsız ilişkilerin yeniden değerlendirilmesinde fayda var.

Rüyada randevuya yetişememek sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine işarettir.

Rüyada randevuya gidememek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına işarettir.

Rüyada randevuya gelmemek maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada biriyle randevulaşmak belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada randevuya gitmek mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, işlerin düzene gireceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada hastaneden randevu almak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine yorulur.

Rüyada randevuya geç kalmak yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine rivayet eder.

Rüyada randevuyu kaçırmak uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments