Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işi yetiştirememek

Rüyada işi yetiştirememek

Rüyada işi yetiştirememek çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, kalp kırıklığı olacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine alamet etmektedir.

Rüyada işi yetiştirememek gördüyseniz:

  • Olaylara yaratıcı şekilde yaklaşmanız durumunda ilerlemek istediğiniz konularda yol alabilirsiniz.

Rüyada işleri yetiştirememek yaşam standartlarının da yükseleceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir işi yetiştirememek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, ettikleri duanın kabul olacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada işe yetişememek hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işe yetişmeye çalışmak yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada işi yetiştirememek yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada saksıda çiçek yetiştirmek dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına inanılır.

Rüyada yetişmiş buğday görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, helal ve geniş rızık elde edeceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına işaret etmektedir.

Rüyada koşarak bir yere yetişmeye çalışmak paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments