Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine yeşil soğan vermek

Rüyada birine yeşil soğan vermek

Rüyada birine yeşil soğan vermek kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, başarıya ve zafere doymayacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, yeni ilişkiler kurulacağına işaret eder.

Rüyada birine yeşil soğan vermek gördüyseniz:

  • Yani, bırakın herkes kendi bildiği gibi yapsın.

Rüyada taze yeşil soğan yemek rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına işarettir.

Rüyada yeşil soğan çıkarmak daima ona hürmet göstereceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekilmiş yeşil soğan görmek rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada yeşil soğan yediğini görmek hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada marul yeşil soğan görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan sarımsak görmek sözler sarf edeceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan çekmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada yeşil soğan sökmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments