Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil soğan sökmek

Rüyada yeşil soğan sökmek

Rüyada yeşil soğan sökmek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına delalettir.

Rüyada yeşil soğan sökmek gördüyseniz:

  • Biraz rahatlayabilirsiniz.

Rüyada yeşil soğan sökmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, uzun yıllar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada topraktan soğan sökmek hayallerin yarıda kalacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru soğan sökmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine inanılır.

Rüyada soğan sökmek para kazanmaya, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan soymak Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, yeni iş kollarına girileceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil soğan ve maydanoz görmek istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil soğan satın almak sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada yeşil soğan satmak zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments