Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki yeşil elma görmek

Rüyada iki yeşil elma görmek

Rüyada iki yeşil elma görmek iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada iki yeşil elma gördüyseniz:

  • Duygularınızı açıkça göstermeniz veya bir kenara bırakmanız durumunda sizin hakkınızda yanlış fikirleri olan bir kişinin sizi doğru anlamasını sağlayabilirsiniz.

Rüyada yeşil tatlı elma görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine yeşil elma görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada oruçlu iken yeşil elma yemek iş konusunda kısmetin açılacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada yerden yeşil elma toplamak ticaret adamı (kadını) olacağına, kısmetlerinin de kapanacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine delalettir.

Rüyada ağaçtan yeşil elma toplamak atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada yeşil elma satmak işleri yoluna sokacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kasa yeşil elma görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada ağaçta yeşil elma görmek manevi olarak huzur içinde olacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments