Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yengeç tutmak

Rüyada yengeç tutmak

Rüyada yengeç tutmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına, çok zor günler yaşayacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, doğru bir karar verileceğine, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yengeç tutmak gördüyseniz:

  • Nasıl yaptığınız, ne tür tavır sergilediğiniz veya hangi yöntemleri kullandığınız, en az ne yaptığınız kadar önemli olabilir.

Rüyada yengeç tutmak acı veren durumların vuku bulacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, üstünlük elde edeceğine inanılır.

Rüyada renkli yengeç görmek çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yengeç eti görmek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde yengeç görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, yeni bir başlangıç yapmaya delalettir.

Rüyada suda yengeç görmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına alamet eder.

Rüyada yengeç doğurmak sevinç ve sürura, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada havuzda yengeç görmek başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, tabiri caizse can bulacağına delalettir.

Rüyada yengeç tuttuğunu görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments