Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine yakalanmak

Rüyada birine yakalanmak

Rüyada birine yakalanmak sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, büyük işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine yakalanmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir şekilde oluşan bir oluşum belli düzenlemelerinizi etkileyebilir.

Rüyada trafik polisine yakalanmak daha isabetli kararlar alacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden kaçmak ve yakalanmak daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına delalet eder.

Rüyada polislere yakalanmak rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına işarettir.

Rüyada ışık yakamamak beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, zafer elde edileceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada balık yakalayıp kesmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine işarettir.

Rüyada hortuma yakalanmak mutlu ve huzurlu olacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada perdeyi yakarken görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, hayal kırıklığına düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada polise esrar yakalatmak sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments