Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortuma yakalanmak

Rüyada hortuma yakalanmak

Rüyada hortuma yakalanmak kırılan kalplerin barışacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hortuma yakalanmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda uzlaşma sağlanmasının zorluğu yıpratıcı olsa da, asla bir yol bulmaktan vazgeçmemelisiniz.

Rüyada hortuma yakalandığını görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hortuma yakalanmak anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada filin hortumunu görmek bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada sel ve hortum görmek rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada hortumla bir yerleri yıkamak çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine rivayet eder.

Rüyada hortumla su içmek kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine yorulur.

Rüyada fırtınalı hortum görmek gülen gözlerin ışığının söneceğine, ağlayacağına, strese gireceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hortumla ağaç sulamak kendi işinin sahibi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments