Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada igne vurdurmak

Rüyada igne vurdurmak

Rüyada igne vurdurmak geçim derdinin sona ereceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına inanılır.

Rüyada igne vurdurmak gördüyseniz:

  • Bir yatırım yapmayı düşünüyorsunuz.

Rüyada igne vurdurmak hayatında yeni bir döneme başlayacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına işarettir.

Rüyada asker vurduğunu görmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada tavşan vurduğunu görmek hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kediye vurduğunu görmek sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlarını sıfıra vurdurmak yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine delalettir.

Rüyada dalgaların kıyıya vurduğunu görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına delalet eder.

Rüyada eşini vurduğunu görmek heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine işarettir.

Rüyada birine vurduğunu görmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments